Eryn's ONE Love FotoPage

By: eryn hazuan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Sunday, 23-May-2010 07:28 Email | Share | | Bookmark

http://erynonelove.blogspot.com


Thursday, 8-Oct-2009 16:53 Email | Share | | Bookmark
I Come Back



Assalamualaikum..salam sejahtera..rasanya lama sudah aku x potpet potpet kat FP ni,hari ni tergerak hati pulak rasa nak update,selalu dok update blog je..sian Fp ni bersawang berlumut dah..lama dah rasanya x edit gambar2 otak pun dah berkarat banyak yang dah lupa,ni nak kena polish balik ni.. apa2 pun thank's kepada kawan2 lama yang sudi melawat fotopages aku ni,yang sentiasa mengikuti perkembangan kami sekeluarga..haha..aper2 pun jemput2 la datang lagi jangan segan jgn malu..okeh babai..


Friday, 19-Jun-2009 10:03 Email | Share | | Bookmark
Erisya Tidur



Ni lah dia gaya erisya tidur,letak bantal kejap je lepastu bantal tah kemana,dia tah kemana,yang lekat kat dia bantal busuk dia je lah yang pink dia peluk tu..ha kalau yang tu pantang hilang..satu lagi erisya ni pantang kalau diletakkan selimut kat badan dia..mesti dia sedar dan terus cabut selimut tu..tak kira la sejuk ke panas ke..ni ikut papa la ni,papa pun x penah tidur guna selimut..mama pulak kalau tidur x de selimut memang x lena tidur lah..nak kena ada selimut gak..
Ni sebenarnya mama snap gmbar masa erisya tidur sebab baru je kejap tadi dia mengigau cakap "abai" maksudnya bye bye..siap buat gaya tangan tengah bye bye lagi sambil senyum..adoi bye bye kat saper la erisya ni..memang kuat mengigau la erisya ni..


Thursday, 11-Jun-2009 07:50 Email | Share | | Bookmark

Assalamualaikum...

Dah lama x update fp ni sejak ada blog..rasa rindu pulak..sebenarnya tak ada apa yang nak cakap pun saja2 je..mesti abi dgn mami kat kampung tertunggu2 nak tengok perkembangan erisya seterusnya..sbb diaorg suka buka fp ni brbanding blog,xpe la kalau family kt kampung rindu nak tahu perkembangan erisya skali skala jmput la ke blog ya..fp ni pulak akan di update jugak skali sekala..


wassalam..


Thursday, 14-May-2009 15:00 Email | Share | | Bookmark

Jalan-jalan Makan Angin Di Kundasang...








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net